Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: در پروسه مرمت گنبدهای مسجد امام و شیخ لطف‌الله نظارت عالی وجود نداشته و نظارت حین اجرای کار نیز به شکل درستی رعایت نشده است. - اخبار استانها -

مهدی طغیانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان،  پیرامون حواشی ایجاد شده درباره مرمت گنبد مسجد امام(ره) اظهار داشت: در زمینه انتقادات مطرح شده نسبت به نحوه مرمت گنبدهای مسجد امام(ره) و مسجد شیخ لطف‌الله اعتقاد دارم که باید به نظرات متخصصان حوزه مرمت بناهای تاریخی توجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این انتقادات به مرمت این دو بنا وارد است، باید این مشکلات را اصلاح کرد و اگر انتقادات نادرستی مطرح شده، باید به افکار عمومی توضیح داد. نحوه مرمت گنبد مسجدهای امام و شیخ لطف‌الله یک مسئله پیچیده و تخصصی است و متخصصین امر باید در این مورد نظر بدهند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اعتقاد دارم که نباید وارد مباحثی شوم که در آن تخصص ندارم اما مصر هستم که وزارت میراث فرهنگی باید بدون جبهه‌گیری پذیرای انتقادات باشد. نباید فضا در این حوزه بسته باشد، باید انتقادات را شنید و اگر ایراداتی وجود دارد، اصلاح گردد و در غیر این صورت منتقدان را با توضیح دقیق اقناع کرد.

در بحث مرمت بناهای تاریخی با ضعف نظارت مواجه هستیم

وی در پاسخ به اینکه چه راهکاری برای مواجه با مشکلات به وجود آمده در مرمت گنبد مسجد امام دارد، گفت: مرمت بناهای تاریخی زیر نظر ناظرین این حوزه اجرا می‌شود و آنها تضمین کننده کیفیت مرمت بناهای تاریخی هستند و طی فرآیند مرمت، می‌توان از نظارت عالی هم بهره گرفت اما از این نظارت عالی در فرآیند مرمت ده ساله بناها استفاده نمی‌کنیم. از طرف دیگر در بحث نظارت بر اجرای قراردادهای پیمانکاری ایرادات جدی وجود دارد.

طغیانی افزود: به نظرم در پروسه مرمت گنبدهای مسجد امام و شیخ لطف‌الله نظارت عالی وجود نداشته و نظارت حین اجرای کار نیز به شکل درستی رعایت نشده است. ما در بحث مرمت بناهای تاریخی با ضعف نظارت روبه‌رو هستیم درحالی باید مقابل پروژه‌هایی مثل مرمت گنبد مسجد امام با حساسیت بیشتری برخورد کرد.

مقابل فرونشست باید رویکرد منطقی داشت

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به معضل فرونشست استان پرداخته و اظهار داشت: فرونشست زمین واقعیتی است که نباید انکار شود و در عین حال نباید به یک پدیده هراس‌انگیز نیز تبدیل شود که زندگی عادی مردم را مختل کرده و سرمایه‌گذاری در شهر پر ریسک کند.

پیگیری وضعیت بافت‌های تاریخی استان‌های خسارت‌دیده از سوی وزارت میراث فرهنگی

غفلت از میراث فرهنگی ری / چرا بقایای شهر تاریخی ری رها شد؟

نماینده بویین‌زهرا و آوج در مجلس: اعتبارات میراث فرهنگی باید عادلانه در استان توزیع شود

وی افزود: درباره فرونشست باید رویکرد منطقی داشت، همان طور که در جامعه آسیب‌های اجتماعی زیادی وجود دارد و کسی به خاطر این آسیب‌ها فرزندش را در خانه زندانی نمی‌کند.

طغیانی خاطرنشان کرد: در مواجه با پدیده فرونشست نیز باید واقعیت را پذیرفت و در عین حال نباید با هراس‌انگیزی باعث سلب آرامش مردم شویم و یا با برخوردهای سلبی و عجیب ریسک سرمایه‌گذاری و زندگی در اصفهان بالا برود و حتی منجر به مهاجرت مردم از شهر شود.

انتهای پیام/170/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرمت بناهای تاریخی امام و شیخ لطف الله مرمت گنبد مسجد نظارت عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه مصادف با شهادت امام جعفر صادق (ع) تمامی بنا‌های تاریخی، موزه‌ها و محوطه‌های زیر مجموعه این اداره کل در شهرستان‌های مختلف استان تعطیل است.
امیر کرم زاده اصفهان افزود: از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه تمامی این اماکن آماده ارائه خدمات به گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی خواهد بود.
استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت به‌عنوان قطب گردشگری جهان و ایران، بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی شده دارد که از میان آنها بیش از هزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شدند.
هفت اثر از آثار تاریخی اصفهان به نام‌های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام‌های وزوان، مزدآباد و مون به ثبت جهانی رسیده و کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

دیگر خبرها

  • تاکید بر قرآن محوری و فهم کلام وحی در حج
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • آیین تشییع پیکر مطهر دو شهید گمنام در قم
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در مسجد جمکران آرام گرفت 
  • پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در مسجد جمکران آرام گرفت
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد