Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به اینکه کاروانسرای تاریخی ۴۰۰ ساله در اصفهان مرکز نگهداری کارتن‌خواب‌ها شده است، گفت: کارتن‌خواب‌ها نیاز به مرکز دارند اما نباید برای این امر از بنای تاریخی ۴۰۰ ساله استفاده شود. - اخبار استانها -

به گزارش، خبرگزاری تسنیم ازاصفهان، مهدی طغیانی در کارگروه بررسی مسائل مربوط به حفظ، احیا و تسهیل در امر سرمایه‌گذاری اماکن تاریخی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اصفهان، با بیان اینکه تعریف محل درآمدهای جدید برای موقوفات استان اصفهان امری ضروری است، اظهار داشت: در گذشته برای تعمیر بقاع نسبت به فروش سرقفلی اقدام می‌کردند و درآمد نیز آن طور که باید در بقاع هزینه نمی‌شد از این رو بهتر است که محل درآمدهای جدیدی در بقاع متبرکه استان تعریف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیشتر بقاع متبرکه در استان اصفهان تاریخی است و روایت‌های زیاد و جذابی برای گردشگران داخلی و خارجی دارد بنابراین باید این ظرفیت‌ها شناسایی و برای آن برنامه‌ریزی جدی انجام شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای بازسازی و همچنین ساخت بناها در امامزادگان و دیگر مراکز باید نگاه بلندمدت داشته باشیم، گفت: در گذشته نیاکان ما بناهایی را ساخته‌اند که با گذشت بیش از 400 سال همچنان روی پا ایستاده‌اند و این در حالی است که عمر بناهای امروزی به 40 سال هم نمی‌رسد.

وی تصریح کرد: باید برای بقاع متبرکه استان اصفهان رویداد تعریف شود، در گذشته رویدادهایی را داشته‌ایم که درآمدزا بوده است مانند آئین نان و ماست در امامزاده درب امام که هنوز این آئین در ذهن همه مردم مانده است.

طغیانی ادامه داد: باید قصه بقاع متبرکه را برای همه تعریف کنیم تا منجر به جذب گردشگران شود، در این راستا می‌توان برای تملک، بهره‌برداری و مرمت بناهای موقوفه‌ از ماده 23 استفاده کرد و این در حالی است که تاکنون در این زمینه خروجی دیده نشده و این ضعف در اصفهان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه کاروانسرای تاریخی 400 ساله در اصفهان مرکز نگهداری کارتن‌خواب‌ها شده است، اظهار داشت: کارتن‌خواب‌ها نیاز به مرکز  دارند اما نباید برای این امر از بنای تاریخی 400 ساله استفاده شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید عزمی برای مدیریت بقاع متبرکه تاریخی و دیگر بناهای تاریخی موقوفه در استان اصفهان جزم شود تا این میراث برای استان ماندگار شوند.

انتقاد رئیس شورای شهر زنجان از عدم همکاری میراث فرهنگی با شهرداری/ روشنایی "بازار مسگرها" همچنان معطل اقدام استمدیرکل میراث فرهنگی استان خراسان جنوبی: از خام‌فروشی صنایع‌دستی جلوگیری شودتغییرات اجرایی در پروژه قطار شهری کرمانشاه / تله‌کابین در صورت موافقت اصولی میراث فرهنگی یکساله افتتاح می‌شود

هزینه تعمیر بناهای تاریخی موقوفه را تامین می‌کنیم

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه باید نگاه همه مسئولان نسبت به پرداخت حقوق موقوفات تغییر کند، اظهار داشت: در این راستا درخواست ما از مسئولان اوقاف مدت‌دار شدن قراردادهای سرمایه‌گذاری است چرا که بسیاری از سرمایه‌گذاری‌ها در بناهایی انجام می‌شود که زمان زیادی برای مرمت نیاز دارند و از این رو زمان بهره‌برداری و درآمدزایی برای سرمایه‌گذار بسیار محدود است.

علیرضا ایزدی افزود: در مورد رسیدگی به وضعیت بقاع متبرکه در استان اصفهان همه دستگاه‌ها کوتاهی کرده‌اند و در این زمینه پیشنهاد ما این است که خدام امامزادگان نسبت به اهمیت بناهای تاریخی این بقاع آموزش ببینند و اهمیت آنها را بدانند تا دیگر نیازی به استفاده از شیشه سکوریت برای حفاظت نباشد.

وی با بیان اینکه بناهای تاریخی از سویی در مسیر غلط بودجه‌ها قرار گرفتند، گفت: ما از نمایندگان مجلس درخواست داریم بحث امانی بودن را جایگزین پیمانی کنند، بودجه بناهای تاریخی به وضعیت امانی برگردد تا بسیاری از مشکلات برطرف شود.

 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان تصریح کرد: ما همه توان خود را برای تامین بودجه مورد نیاز برای مرمت بناهای تاریخی از اعتبارات سفر رئیس جمهور و اعتبارات ملی به کار خواهیم گرفت.

وی ادامه داد: همچنین از متولیان درخواست داریم نسبت به تجاوزها به بناهای تاریخی و بقاع متبرکه بازنگری داشته باشند تا مجبور به طرح شکایت نشویم چرا که این شرایط شایسته نیست چرا که در گذشته برخی از متولیان به دلیل ناآگاهی ضربه هایی را زدند که قابل جبران نیست.

انتهای پیام/166/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده مردم اصفهان در مجلس بناهای تاریخی کارتن خواب ها استان اصفهان میراث فرهنگی بقاع متبرکه صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۳۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره علت به نتیجه نرسیدن لایحه حجاب به «انتخاب» گفت: ما در صحن مجلس درباره لایحه‌ی عفاف و حجاب دیگر بحثی نکردیم چون مشمول اصل 85 قانون اساسی شد و به کمیسیون مشترک ارجاع شد؛ دیگر در صحن مطرح نشد. قرار گذاشتند که چند نماینده از آن کمیسیون در صحن درباره موارد قانونی بحث کنند. الان هم در خود صحن و در خود جلسات رسمی مجلس، مطلقا بحثی درباره حجاب نشده و اخیراً تعداد 160 نفر از نمایندگان از طرح نور و اقدامات نیروی انتظامی حمایت کردند. با این وجود بحثی درباره طرح انجام نشده است. من بارها و بارها گفته‌ام که اولویت‌های مردم در موارد دیگری است که باید در مجلس و دستگاه‌های اجرایی برای آن‌ها فعال باشیم. با این وجود عده‌ای فکر می‌کنند حجاب اولویت جامعه است.

بنابر گزارش انتخاب، وی در ادامه در رابطه با برخورد کمیسیون اصل 85 با لایحه‌ی حجاب بیان کرد: ما تجربیات تلخی از ارجاع طرح‌ها به اصل 85 داشتیم. قانون جوانی جمعیت و صیانت از فضای مجازی بخشی از آن‌ها بوده است. این موضوعات بسیار کلی هستند و باید روی آن‌ها چکش کاری شود. به جای آنکه وقت مجلس برای آن‌ها صرف شود به کمیسیون ‌می‌روند. مهم‌ترین موضوعاتی که حساسیت جامعه را به دنبال دارد و مردم باید در جریان آن قرار بگیرند به اصل 85 ارجاع می‌شوند و در آنجا دیگر امکان پیشنهاد و نقد وجود ندارد. این موارد دیگر به صورت شفاف در اصل 85 مطرح نمی‌شوند و برخی از نمایندگان بر این مبنا در کمیسیون مشترک و پشت درهای بسته طرح را بررسی می‌کنند. قانون جوانی جمعیت که ایرادات جدی دارد هم در این کمیسیون تصویب شد.

او افزود: کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمی‌توان گرفت. جالب است که در مناسبت‌های ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی می‌شود اما بعد از انتخابات، چنین مسأله‌ای فراموش می‌شود. در خصوص عموم مردم، سیره باید سیره‌ی حاج قاسم سلیمانی باشد که چه نگاهی بر جذب حداکثری داشتند. دفتر مقام معظم رهبری نیز تذکری نسبت به نوع برخورد با حجاب دادند. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشان‌زده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

سعیدی درباره ادعا کیهان مبنی بر عدم نیاز برای قانون حجاب گفت: ما یک سری اصول درباره پوشش داریم؛ اگر صرفاً بحث قانون باشد، ما همین الان قانون منع استفاده از ماهواره را داریم، اما این قانون قابلیت اجرا دارد؟ قانون باید قابلیت اجرایی داشته باشد. حجاب بی تردید یک ضرورت شرعی و سیاسی است اما موارد متعددی داریم که ضروریت بیشتری دارند. بحث ربا در بانکداری خیلی مسأله‌ی مهم‌تری است. شبهات جدی مذهبی در این مورد وجود دارد. بحث معیشت و کوچک شدن سفره‌ی مردم و پرواز گوشت و مرغ از سفره‌ی مردم موضوع مهم‌تری است. بحث زباله گردی و معلولین و مسکن و کودکان کار اهمیت هزاربرابری دارند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902097

دیگر خبرها

  • اجرای همخوانی قرآن در بناهای تاریخی قزوین
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت