Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار امینی در گفت و گو با خبرنگار خبرآنلاین اظهار کرد: درخواستهای ۹ گانه صنف کشاورزی شامل رهاسازی آب، توقف بارگذاریها، تامین منابع، تعیین تکلیف حق اشتراکیها، نظارت و ساماندهی رودخانه با مشارکت بهره برداران، پساب فاضلاب، توقف برداشت از محل حقابه ها، تعیین تفکیک شرب خانگی از غیرشرب در جلسه با استاندار  مطرح شد و این گونه مقرر شد کمیته ای چهارجانبه از استانداری، صنف کشاورزی، آب منطقه ای و جهادکشاورزی مصوبات استانی را از روز شنبه اجرایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای زمان بازگشایی آب پاییزه هم مقرر شد صنف کشاورزی و سازمان جهادکشاورزی تصمیم گیری کنند؛ چراکه در حال حاضر رهاسازی ۵۰میلیون مترمکعب آب برای کشت پاییزه کافی نیست.

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان تاکید کرد: از مردم خواهش می کنیم پیگیر مطالبه خود از مدار قانون باشند و به شایعات توجه نکنند و هر صحبتی را مستند بپذیرند. چراکه عده ای به محض اینکه احساس کنند که قرار است امور بر روی ریل بیفتد از هر ابزاری برای تفرقه افکنی استفاده می کنند.

حفر ۴۲۰ حلقه چاه کلانشهر اصفهان فرونشست را تشدید کرده است

وی ادامه داد: در صورتجلسه تعیین حقابه ها که به امضای شش نفر از مسئولان شرکت آب منطقه ای رسیده است اعلام شده که ۴۲۰ حلقه چاه در اختیار شهرداری است که ۲۲۰ از این حلقه چاه ها مجوز قانونی ندارد و تمام اطراف رودخانه و کنار پلهای تاریخی چاه حفر شده است وتا گردنه زینل، باغ رضوان و کوه صفه لوله کشی شده است که باعث تشدید فرونشست شده و موجب نابودی پلهای تاریخی و میدان نقش جهان شده است. 

امینی پرسید: آیا حفظ ابنیه تاریخی مهمتر است یا حفظ چمن؟ چراباید با حفرچاه های مجاز و غیرمجاز درخت هایی را آب داد که با یک نوبت آب در سال هم حفظ می شود و اینطور آثار تاریخی را از بین برد و به پدیده فرونشست زمین در شهر اصفهان شتاب بخشید؟

اصفهان را به دست خودش به نابودی نکشیم

وی بیان کرد: الان زمانی است که اصفهان دچار پدیده فرونشست زمین را به دست خودش به نابودی نکشیم و باید بی درنگ چاه های شهرداری خاموش شود. حتی نباید یک لحظه هم زمان را از دست داد که برای این مهم، اهتمامی نیست! و هنوز شهرداری کلانشهر اصفهان اهمیتی برای این موضوع قائل نیست و کماکان چاه ها در حال پمپاژ است!

۴۶

کد خبر 1577711

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان اصفهان زاینده رود محیط زیست حلقه چاه چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان از قلع و قمع ۴۸بنای غیرمجاز درزمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
حجت الله رئیسی گفت: از تعداد ۴۸ بنای غیرمجاز ۱۸ مورد در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ و بقیه برای اجرای احکام قطعی قلع و قمع شد که با تخریب این بنا‌های غیرمجاز تقریبا ۳ هکتار از اراضی کشاورزی از توابع بخش مرکزی و زاینده رود این شهرستان آزاد و به چرخه تولید بازگشت.
کارشناس حقوقی جهاد کشاورزی شهرستان سامان هم گفت: این عملیات در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و اجرای تبصره ۲ ماده۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اجرا شده است.
احسان محمدی افزود: این بنا‌های غیرمجاز شامل ساخت ساختمان، محوطه‌سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان سامان و نیروی انتظامی اجرا شده است.
علی نصیری مسئول گشت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با اشاره دریافت مجوز برای ساخت و ساز در باغات و اراضی کشاورزی گفت: هرگونه ساخت و ساز باید طبق قانون و با دریافت مجوز از کمیسیون ماده یک تبصره یک صورت بگیرد.

وی افزود: سامانه ۱۳۱ امور اراضی کشور شبانه‌روز آماده دریافت اطلاعات و گزارش‌های تغییر کاربری و ساخت و ساز‌ها در اراضی کشاورزی از سوی مردم است.

علی کیانی مسئول امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با تاکید بر حفظ کاربری اراضی و اهمیت پیشگیری از تغییرکاربری‌ها گفت: دو دوره آموزشی ترویجی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی‌ها با تدریس کارشناس مسئول حفظ کاربری جهاد کشاورزی طی سال گذشته برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی، قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، تخلفات تغییرکاربری غیرمجاز و خردشدن اراضی کشاورزی و به خطر افتادن امنیت غذایی برای کشاورزان بیان شد.

دیگر خبرها

  • محوطه جهانی نقش‌رستم به‌دلیل فرونشست تعطیل شد | مدیر پایگاه میراث جهانی تخت‌جمشید: فرونشست نقش رستم بحرانی تر از تخت جمشید است
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • خطرناک‌ ترین استان در بحران فرونشست
  • این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است
  • خطرناک‌ترین استان‌های ایران در میزان «فرونشست»
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور