Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@21:37:36 GMT

ظرفیت بازدید از بناهای تاریخی اصفهان محدود است

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۳۸۲۰۱

ظرفیت بازدید از بناهای تاریخی اصفهان محدود است

فریدون اللهیاری روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر این اساس و با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، در هر نوبت بازدید تعداد محدودی بلیت فروخته می‌شود و مابقی ظرفیت به نوبت‌های بعد انتقال می‌یابد.

وی اضافه کرد: در ایام نوروز، بازدید از بناهای تاریخی از لحاظ زمانی محدودیت ندارد و از ساعت ۹ تا ۲۰، خدمت‌رسانی به گردشگران و بازدیدکندگان صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان افزود: بدلیل شرایط کرونایی، فروش بلیت بصورت الکترونیکی و سامانه ظرفیت‌ها هم بر اساس رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای هر بنای تاریخی با توجه به وسعت آن تعریف شده است.

وی با اشاره به آخرین تصمیمات سفر در استان گفت: بر اساس ابلاغیه ضوابط سفر که هم در ستاد هماهنگی خدمات کشور و هم وفق تفاهم با کمیته امنیتی انتظامی ستاد ملی کرونا از سوی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صورت گرفته است، تاسیسات گردشگری در ایام نوروز فعال هستند.

اللهیاری افزود: نکته این است که قواعدی برای ترددها بین شهرها تعریف شده که در شهرهای قرمز و نارنجی" سفر "از" و "به" این شهرها با خودروی شخصی ممنوع است ولی از طریق هواپیما، قطار و اتوبوس آن هم با ارائه آزمایش منفی کرونا منعی ندارد.

وی تصریح کرد: در نتیجه ممنوعیت سفر به آن مفهوم وجود ندارد و صرفاً در شهرهای قرمز و نارنجی محدودیت‌هایی هست که آن هم از طریق وسایط نقلیه عمومی شامل زمینی، هوایی و ریلی به شرط تست منفی کرونا امکانپذیر است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان افزود: در استان اصفهان اکثر شهرها زرد و آبی هستند و تاسیسات گردشگری بر اساس پروتکل‌های تدوین شده می‌توانند با ۵۰ درصد ظرفیت خود فعالیت داشته باشند.

وی تاکید کرد: ارائه خدمات در تاسیسات گردشگری دارای مجوز از این سازمان، نیازمند رعایت و پروتکل‌های بهداشتی بر اساس ضوابط ابلاغیه سفر هوشمند است.

اللهیاری همچنین به برگزار نشدن نمایشگاه‌های گردشگری و صنایع دستی با توجه به ادامه‌دار بودن شیوع ویروس کرونا و پرهیز از تجمعات در مکان‌های عمومی خبر داد.

به گزارش ایرنا، استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت به‌عنوان قطب گردشگری ایران، بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی شده دارد که از میان آنها افزون بر یک‌هزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شده است.

هفت اثر از آثار تاریخی اصفهان به نام‌های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام‌های وزوان، مزدآباد و مون به ثبت جهانی رسیده و کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

اصفهان ۱۴۶هتل، ۴۴۴ اقامتگاه بومگردی، ۷۰ هتل سنتی، ۱۵۰ خانه مسافر و ۲۳۰ مهمانپذیر و افزون بر ۳۵ هزار تخت دارد.

از ۶۰۲ رشته صنایع دستی شناسایی شده در دنیا ۲۹۹ مورد مربوط به ایران و از این تعداد ۱۹۶ رشته مربوط به استان تاریخی و هنرپرور اصفهان است.

استان اصفهان به لحاظ حجم ۶۰ در صد از تولید صنایع دستی کشور را به خود اختصاص داده که از جمله این رشته‌ها زری دوزی و قلمکاری، ترمه و نقره‌کاری، تذهیب و تحریر کتاب، قرآن، قطعات نگارگری و نقاشی است و در خاتمکاری، میناکاری، مُنبت و قلمزنی روی انواع فلزات شهرت جهانی دارد.

برچسب‌ها گردشگری اصفهان میراث فرهنگی پروندهٔ خبری آیین‌های نوروزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری اصفهان میراث فرهنگی گردشگری اصفهان میراث فرهنگی اخبار کنکور میراث فرهنگی صنایع دستی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۸۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان با بیان اینکه تعداد مسافران متروی اصفهان روزهای جمعه دو برابر شده است، گفت: متوسط تعداد مسافران در روزهای جمعه از ۱۷ هزار نفر به ۳۰ هزار تا ۳۶ هزار مسافر افزایش یافته است.

هادی کریمی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه سال گذشته اتفاقات بسیار مثبتی در شرکت متروی منطقه اصفهان افتاده است، اظهار کرد: در گذشته، روزهای جمعه تعداد ۹ ایستگاه از ایستگاه‌های مترو فعال بود، اما با توجه به استقبال شهروندان و درخواست‌هایی که از منابع مختلف از جمله سامانه ۱۳۷ داشتند، تعداد آن به ۱۶ ایستگاه افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه تعداد مسافران متروی اصفهان روزهای جمعه دو برابر شده است، افزود: متوسط تعداد مسافران در روزهای جمعه از ۱۷ هزار نفر به حدود ۳۶ هزار مسافر افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان تصریح کرد: سال جاری با هماهنگی‌های لازم و همکاری‌های کارکنان شرکت مترو توانستیم، یک ساعت افزایش ساعات کار را پایدار کنیم.

کریمی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در تمام ایام تا ساعت ۲۲:۰۰ فعال هستیم و سرویس‌دهی به مسافران را انجام می‌دهیم، ادامه داد: استقبال شهروندان نیز بسیار خوب بوده و این موضوع موجب رضایتمندی مسافران مترو شده است، چرا که می‌توانند با مترو حمل‌ونقل ایمن و ارزان را تجربه کنند.

وی خاطرنشان کرد: ایام نوروز ۱۴۰۳ در راستای انجام برنامه‌های فرهنگی و برای شناساندن هنر اصفهان به مردم، اتفاق بسیار خوبی با همکاری میراث فرهنگی افتاد و موفق شدیم، ۹ ایستگاه مترو را با حدود ۳۰ هنر صنایع دستی اصفهان پوشش دهیم؛ در ۹ ایستگاه مترو کارگاه‌های تولید زنده صنایع دستی ایجاد و هنر فاخر این کلان‌شهر به شهروندان و مسافران نوروزی معرفی کردیم که این اقدام با استقبال آن‌ها روبه‌رو شد.

کریمی با تاکید بر اینکه جذب نیروهای متخصص یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت مترو است، افزود: به دنبال آن هستیم تا بتوانیم با جذب نیروهای متخصص، قطعات مورد نیازی را که خارجی است و به دلیل وجود تحریم‌ها، وارد کردن آن دشوار است و هزینه‌های بسیاری را بر ما تحمیل می‌کند، با برنامه‌ریزی معکوس تولید و بومی‌سازی کنیم که تاکنون تعداد زیادی از این قطعات بومی‌سازی شده و در حال استفاده است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان با بیان اینکه به‌دنبال تقویت تیم فنی و درصدد کاهش هزینه‌های تعمیرات و نگهداری هستیم، گفت: در مجموع به دنبال افزایش بهره‌وری در این شرکت هستیم.

وی با اشاره به اینکه اگر بر تعداد قطارها اضافه شود که البته مراحل خرید انجام شده و پیگیری‌هایی نیز صورت گرفته است، می‌توانیم سرفاصله زمانی را از ۱۱ دقیقه به ۸ دقیقه کاهش دهیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم قطارها به‌موقع تحویل شود تا این امر مهم تحقق پیدا کند.

کریمی با تاکید بر اینکه بهره‌برداری از خطوط مترو برای استفاده بهینه از آن باید به‌صورت یکپارچه انجام شود، ادامه داد: شرکت مترو، شرکت منطقه اصفهان است و تنها به شهر اصفهان اختصاص ندارد و شامل شهرهای دیگری همچون شاهین‌شهر، بهارستان، خمینی‌شهر و نجف‌آباد می‌شود تا بتوانیم طرح یکپارچه بهره‌برداری از قطارهای شهری حومه‌ای را آغاز کنیم.

وی ادامه داد: شهرهای بهارستان و شاهین‌شهر از نخستین شهرهایی است که باید مطالعات آن را انجام دهیم و بتوانیم به‌صورت یکپارچه سرویس‌دهی خطوط برون شهری و درون شهری را تحقق بخشیم.

کد خبر 750064

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت